U bent hier: Home » News
 • Een luxe, eigen spa thuis


  25 October 2017

  Een eigen spa in je badkamer kan veel voordelen bieden. Het is in ieder geval een manier om van ontspanning en luxe te genieten. Een groot voordeel is het feit dat je thuis meer privacy hebt en geen geld aan een wellness centrum hoeft uit te geven. Je kunt er voor kiezen een jacuzzi aan te schaffen, maar je kunt ook een binnensauna kopen met therapeutisch zachte warmte. Een voorbeeld is een infraroodsauna, waardoor je perfect kunt ontspannen.

  Spa accessoires

  Wanneer je een spa aan wil schaffen, kun je er tevens voor kiezen jacuzzi accessoires te kopen. Zo kun je je badkamer uitbreiden met een geluidssysteem of een televisie. Op deze manier kun je je favoriete serie vanuit je jacuzzi kijken, of samen met je partner, vrienden of familie van een gezellig avondje tv kijken genieten. Deze accessoires zijn tegelijkertijd waterbestendig. Je kunt er ook voor kiezen verlichting in je badkamer te installeren. Kleuren kunnen immers je gemoedstoestand beÔnvloeden. Tijdens een jacuzzi sessie kun je het beste kiezen voor lichte en natuurlijke kleuren. Hierbij kun je denken aan wit, grijs, lichtblauw en beige. Het is handig als je dan ook kunt kiezen voor een dimmer, zodat je kunt kiezen voor zacht licht. Tevens kun je je badkamer versieren met mooie planten. Zorg er hierbij wel voor dat ze tegen de warmte en het vocht van je badkamer aan kunnen.
  Een voorbeeld van een website waar je een spa aan kunt schaffen is
  Jacuzzi. Fonteyn biedt naast vaste spa mogelijkheden, ook de optie om een opblaasbaar bubbelbad aan te schaffen. Eťn voordeel hiervan is het feit dat je deze kunt plaatsen op de plek waar je het wilt hebben. Zo kun je het in je tuin plaatsen wanneer het zomer is, maar ook gemakkelijk op een locatie binnenshuis wanneer er sprake is van slecht weer. Een ander voordeel aan een opblaasbaar bubbelbad, is het feit dat je deze gemakkelijk kunt schoonhouden in vergelijking met een jacuzzi die je ergens vast moet zetten. Kijk voor meer informatie over het aanschaffen van zoín product op Opblaasbaar bubbelbad.

 • De voordelen van een online woonboulevard


  25 September 2017

  Nederlands gaan op een vrije dag graag naar de woonboulevard om hier een kijkje te nemen voor meubels en eventueel nieuwe meubels aan te schaffen. In dit artikel vertellen we jou graag meer over het kopen van nieuwe meubelen en de voordelen van een online woonboulevard. Lees snel verder wanneer je graag meubelen online koopt.

  Eens in de zoveel tijd kunnen we er niet omheen: we zullen nieuwe meubels moeten kopen voor in de badkamer, tuin of in de woonkamer. In dit geval kun je een woonboulevard bezoeken of je meubels online bestellen. De laatste tijd zien we steeds meer mensen hun meubelen online bestellen. Wat van voordelen heeft online meubels bestellen ten opzichte van een woonboulevard bezoeken?

  Waarom kiezen voor een online woonboulevard?

  Het grote voordeel van een online woonboulevard is dat je hier alles kunt vinden tegen een goede prijs. Doordat een online woonboulevard geen hoge vaste kosten heeft, kunnen ze de meubelen tegen een goede prijs aanbieden. Hierdoor kun je flink wat euroís besparen op meubelen voor in de tuin, in de badkamer of voor in de woonkamer. Natuurlijk zitten er ook nadelen aan een online woonboulevard. Zo kun je de producten niet eerst bekijken voordat je deze koopt.

  Tip voor een goede online woonboulevard

  Er zijn ontzettend veel webwinkels waar je online meubelen kunt bestellen. Dit maakt het soms lastig om een goede keuze te maken. Ten eerste raden we aan om alleen te kiezen voor kwalitatieve meubelen die voor een langere tijd mee gaan. Vervolgens doe je er ook goed aan om prijzen te vergelijken. Je zult zien dat veel aanbieders dezelfde meubelen tegen een betere prijs aanbieden. Op zoek naar een online woonboulevard met een goede prijs / kwaliteitsverhouding? Breng dan een bezoek aan Wezan.

 • Laat uw sanitair aanleggen door een professional


  21 March 2016

  Wanneer u bezig bent met de herinrichting van uw badkamer, wilt u wellicht niet sanitair in uw badkamer laten installeren. Denk aan een nieuw toilet, een nieuwe douche of wellicht een bad! Ook bij de nieuw- of aanbouw van een woning, kunt u niet ontkomen aan het inrichten van een badkamer. Dit vormt immers een van de meest essentiŽle elementen van uw woning! Waar de installatie van de badkamerverlichting wellicht nog goed te doen is, vormt het installeren van sanitair voor veel mensen meer moeite. Bij het aanleggen van sanitair komen verschillende aspecten kijken. Denk aan het leggen van leidingen, het kiezen van het sanitair en vervolgens het aansluiten van het sanitair op de juiste afvoer en leidingen. Schakel een professionele loodgieter in om deze klus voor u te laten uitvoeren. Zo voorkomt u complicaties in een later stadium!

   

  Het aanleggen van leidingen in huis

   

  Voor het gebruik van sanitair in de badkamer heeft u over het algemeen leidingen en een afvoer nodig. Denk bijvoorbeeld aan een afvoer bij het toilet, bij de douche en voor het afvoeren van water in de gootsteen. Deze afvoeren worden aangesloten op hetzelfde netwerk binnen uw woning, wat niet altijd even eenvoudig is. Dit geldt ook voor het aanleggen van de leidingen, zeker als u de leidingen wilt aansluiten op een bestaand leidingnetwerk in uw woning.

   

  Bij het aanleggen van leidingen en een afvoer loopt u het risico op lekkages. De leiding kan namelijk beschadigen door kleine steentjes en andere scherpe voorwerpen op de vloer, evenals dat de aansluiting van twee leidingstukken niet altijd netjes is afgewerkt. Het water in de leiding sijpelt hierdoor langzaamaan naar buiten, met een vervelende waterschade tot gevolg. Het water kan namelijk in uw vloeren of muren trekken, waardoor schimmelplekken ontstaan. Een loodgieter helpt u dergelijke situaties te voorkomen!

   

  Installeren van sanitair

   

  Wanneer de leidingen en afvoer op de juiste wijze gelegd zijn, kunt u beginnen met het installeren en aansluiten van het sanitair. Een loodgieter vertelt u graag meer over de mogelijkheden die u hierbij heeft. Wilt u bijvoorbeeld een moderne vorm van sanitair, of krijgt een klassieker interieur in de badkamer uw voorkeur? Welk type sanitair u ook kiest, een professionele loodgieter zal u in vrijwel alle gevallen van dienst kunnen zijn. Een elektricien kan u hulp bieden bij de installatie van badkamerverlichting.

 • 6 tips voor een moderne badkamer


  21 March 2016

  De badkamer is een belangrijke ruimte binnen uw woning, omdat u zich hier dagelijks zal bevinden. In de ochtend geniet u van een warme douche, in de avond neemt u een bad en door de dag heen gaat u verschillende keren naar het toilet. Reden genoeg om uw badkamer te voorzien van een moderne inrichting, zodat uw badkamer aansluit bij de stijl van de rest van uw woning. Heeft u bijvoorbeeld een klassieke inrichting binnen uw woning? Neem dan ook een klassiek interieur voor de badkamer, zodat er geen groot contrast kan ontstaan tussen verschillende kamers in uw huis. Heeft u liever een moderne badkamer? Wij geven u graag een aantal handige tips om de badkamer te voorzien van een modern sanitair.

   

  Tip 1: kies voor veel verlichting in de badkamer

  Een van de meest essentiŽle onderdelen van een moderne badkamer, is voldoende verlichting. Verlichting kan in verschillende vormen binnen de badkamer worden aangebracht. Denk bijvoorbeeld aan modieuze spotjes boven de wastafels, verlichting aan de onderzijde van de wastafel, enzovoorts.

   

  Tip 2: neem een lichte kleur sanitair

  In een modern interieur wordt vaak gekozen voor lichte meubels. Pas dit principe ook toe in uw badkamer, als de rest van uw woning met lichte meubels is gevuld. Dit hoeft niet per definitie te betekenen dat u een wit toilet moet nemen, ook een beige kleur past bijvoorbeeld goed in een moderne badkamer.

   

  Tip 3: combineer licht met donker

  Heeft u een contrast gecreŽerd in uw woning? Bijvoorbeeld met zwarte banken en houten vloeren? Kies ook voor een contrast tussen licht en donker in de badkamer, door bijvoorbeeld zwart sanitair te combineren met een grote mate van badkamerverlichting.

   

  Tip 4: kies voor een natuurlijke uitstraling

  Ook sanitair met een natuurlijke uitstraling sluit vaak goed aan bij een moderne badkamer. Kies bijvoorbeeld voor houten accessoires op de wastafel, een houten toiletbril, enzovoorts. Kleine elementen hebben vaak een grote invloed op de sfeer in uw badkamer!

   

  Tip 5: kies voor plantjes als accessoires

  Het klinkt wellicht ietwat gek: plantjes in de badkamer. Toch passen plantjes goed bij een moderne badkamer. Zet bijvoorbeeld een of twee kleine vetplantjes in een vensterbank of bij de wastafels. Dit bevordert de natuurlijke uitstraling, waar eerder over gesproken is.

   

  Tip 6: vraag om advies!

  Tot slot kunt u een loodgieter om advies vragen! Een loodgieter heeft vaak veel ervaring, waardoor hij/zij een passend advies kan geven.

Categories