U bent hier: Home » News
 • Zo krijg je een strakke badkamervloer


  05 November 2018

  De vloer van de badkamer is ontzettend belangrijk. Bedenk alleen al hoeveel vocht erop terecht kan komen bij alle het wassen en douchen. Daarom is het dus ook belangrijk dat de vloer goed schoon en hygiŽnisch te houden is. Wanneer je hier een methode voor kunt toepassen die dit alleen maar makkelijker maakt, dan klinkt dat natuurlijk als muziek in de oren. Het is dus ook fijn om te weten dat die methode ook gewoon bestaat. Het is dan belangrijk om de juiste materialen te gebruiken en dit op de juiste wijze aan te brengen. Het gaat natuurlijk over de epoxyvloer.

  De voordelen van een epoxyvloer
  Er zijn heel veel redenen aan te voeren waarom de epoxyvloer een goed idee is voor de badkamer. In de eerste plaats gaat het dan natuurlijk over het feit dat de vloer waterdicht is. Dit is wel een heel belangrijk voordeel gezien de vorm van gebruik. De kans dat er vocht achterblijft en er schimmels ontstaan is bijvoorbeeld sterk terug te dringen op deze manier. Bovendien is het beter mogelijk om een strakke vloer in een bijzondere en bijpassende kleur te realiseren. Dit is bij tegels bijvoorbeeld lang niet altijd mogelijk. Dit maakt het dus ook heel interessant om hiervoor te kiezen wanneer je iets nieuws wilt.

  Vocht afvoeren
  Niet alleen de vloer is belangrijk om te zorgen dat het vocht afgevoerd wordt. Ook de manier waarop met de goten wordt omgesprongen speelt hierin een belangrijke rol. Er zijn veel
  voordelen aan rvs-afvoergoten te noemen. Denk bijvoorbeeld aan het feit dat dit zeer hygiŽnisch is. Daarnaast is RVS ook gewoon mooi. In dat kader is er dus veel overeenkomstig met het gebruik van epoxy voor de vloer. Juist om die reden is het dus ook interessant om deze twee zaken met elkaar te combineren wanneer je een badkamer opnieuw gaat inrichten. Beide zaken maken het een stuk gemakkelijker voor je om de kamer mooi strak te krijgen en ook zo te houden.

 • De badkamer en het toilet aanpakken


  05 November 2018

  Wie slim is zorgt voor eenheid. Dat doe je bijvoorbeeld door bepaalde elementen in bepaalde ruimtes door te trekken. Dit geldt bijvoorbeeld voor wat je met de badkamer en het toilet kunt doen. Wanneer je hiermee aan de slag gaat, dan zal je al snel ontdekken dat je heel veel tips en trucs voor de ene ruimte zo kunt toepassen in de andere ruimte. Dit maakt het natuurlijk heel interessant. Dat neemt niet weg dat er ook een aantal hele specifieke tips te geven zijn die je goed kunnen helpen. Om die reden is het dus slim om in ieder geval alles in je op te nemen.

  Betonstuc toepassen
  Een methode die in ieder geval goed bij de huidige tijd past is betonstuc toepassen. De
  voordelen van badkamer betonstuc zijn eindeloos groot. Mits je goed aanleert hoe je dit moet toepassen natuurlijk. Dit is nog wel een belangrijke factor in het geheel. Wanneer je zeker wilt zijn dat alles op de juiste manier gebeurt, dan kan je er ook voor zorgen dat een expert je helpt. Daarmee voorkom je dan in ieder geval enkele bekende valkuilen. Wil je het toch zelf gaan doen, dan is het belangrijk om veel kennis over het aanbrengen te verzamelen. Dan kan er eigenlijk niet heel veel fout gaan.

  Renoveren
  Soms gaat het opnieuw inrichten van je woning veel verder dan alleen het uitruimen van de oude inrichting en het inpassen van de nieuwe inrichting. In dat geval moet je ook echt wat renovatiewerk doen. Dit kan bijvoorbeeld in het toilet van toepassing zijn. Dit klinkt intensiever dan het daadwerkelijk is. Volgens sommigen is
  toilet renovatie zelfs in ťťn dag te doen als je weet waar je mee bezig bent. Dit klinkt misschien als een fabeltje, maar het is in ieder geval belangrijk om er eens zelf naar te kijken. Op die manier kan je zelf bepalen in hoeverre dit voor jou haalbaar is als je ermee aan de slag gaat.

 • Woning inrichten kunt u zelf


  12 September 2018
  Een woning inrichten hoeft tegenwoordig helemaal niet zo lastig te zijn. Er is een enorm aanbod aan woonideeŽn online te vinden. Het enige is dat u nog moet bepalen welke huistips †bij u en uw woning past. Er zijn dan ook niet enkel vage woonimpressies te vinden, maar ook erg concrete opstellingen met links naar de meubels of zelfs de RAL kleur die gebruikt voor de muren. Erg makkelijk dus. Waar moet u opletten? Als u uw woning gaat inrichten zijn er een aantal zaken waar je rekening mee moet houden. De ruimte waarin de meubels geplaatst moeten worden: hoe groot is het, waar zitten de ramen, is er veel licht of juist niet. Dit zijn allemaal zaken waar je rekening mee moet houden. Het zijn ogenschijnlijk hele simpel dingen, maar het kan je helpen bij het zoeken van ideeŽn. Hier kunt u leuke ideeŽn vinden Uiteraard moet u dan nog wel weten waar u naar toe moet. Het internet staat vol met leuke ideeŽn, maar dat geeft natuurlijk nog totaal geen houvast. We vinden zelf huishint.nl een erg leuke site met een grote verscheidenheid aan ideeŽn. Het heeft een zeer uiteenlopende verzameling met woonimpressies. Van wat klassieker en tijdloos, naar modern en lekker met zijn tijd mee. De meeste mensen zullen dan ook zeker een fijn gevoel over houden aan deze site. Hoe zet ik de ideeŽn nu om? Dit is een hele belangrijke stap om de ideeŽn van een website om te zetten naar uw eigen huis, maar dit is best lastig. Probeert u zich vooral te richten op het vatten van de sfeer van de ruimte en niet zozeer proberen een exacte kopie te maken. Dit kost natuurlijk oeverloos veel moeite. We hopen u zo een kleine beetje op gang te hebben gevolg, succes!
 • Uitspringen met je badkamer


  25 April 2018

  De badkamer is, na de woonkamer en de keuken, een veel bezochte ruimte in je huis. Ook hieraan besteed je veel tijd aan de styling, zoals de ideale vloer, passende badkamermeubels, accessoires, wel of geen badkuip enzovoorts. Om je een beetje op weg te helpen, geven we een aantal tips weg waarmee je een bijzondere badkamer kunt creŽren.

  Veel luxe met een simpele inrichting.

  Rustiek en elegantie

  Tegenwoordig wordt de ruimte waar je doucht ook gebruikt als ontspanningsruimte. Grote tegels en juiste materiaal voor je vloer en wastafels zijn hierbij van essentieel belang. Met natuursteen straalt je badkamer rustiek, elegantie en luxe uit. Maar waarom natuursteen in je badkamer?

           Veel mogelijkheden in de afwerking

           Zeer praktisch en duurzaam

           Kwalitatief geschikt voor vochtige ruimtes

   

  Naadloos ontwerp in de badkamer

  Er zijn grote en kleine badkamers. Een naadloze ruimte waar bijvoorbeeld douchedeuren overbodig zijn, oogt je badkamer veel ruimer. Het is modern en het oogt heel natuurlijk. Hiermee creŽer je een strakke stijl. Hoe krijg je een naadloze ruimte? Door vloeren en wanden over elkaar te laten lopen. Geen kieren of randen dus.

   

  Luxe kranen

  Simpel, maar toch luxueus. Dat zijn de eigenschappen van de eigentijdse badkamers. Mooie glanzende kranen met een fraai ingebouwde hoge douchekraan. Meestal zijn deze kranen ook water- en energiebesparend.

   

  Scandinavisch ontwerp

  Kalmte en rustgevend zijn de twee kenmerken voor minimalistisch Scandinavisch design. Tevens is dit heel hip en trending voor het interieur. Badkamermeubels worden praktisch ontworpen, met zachte vormen, matte contrasten en mooi afgeronde randen. Tevens is natuursteen prima te combineren met deze stijl.

  Hotel in huis

  De ultieme hotelbadkamer ervaring. Dat zie je vaak terugkomen in de stijl van hedendaagse badkamers. Eerst gaf de boxspring in je slaapkamer een hotelgevoel, maar nu kun je dit gevoel op een andere manier terugbrengen in de badkamer. Enkele voorbeelden hiervan zijn:

           grote, losstaande tweetal design wastafels;

           mooi tegelwerk (glanzend of van groot formaat);

           strakke look in de muur en vloer;

           grote douchegedeelte met hoge luxe douchekranen;

           minimalistisch design in meubels en accessoires.

   

  Het roer om met je nieuwe badkamer

  Waar vroeger vooral witte tegels en een fraai douchecabine helemaal ďhot-and-happeningĒ waren in de badkamerwereld, zijn momenteel rust en minimalistisch design de twee eigenschappen voor de badkamer van nu. Hopelijk heb je nu voldoende inspiratie om je badkamer te verbouwen in een prachtige ruimte met de nieuwste meubels en accessoires om heerlijk te ontspannen en om natuurlijk je dagelijkse behoeftes te doen.

Categories