U bent hier: Home » News
 • Maak zelf een schuifdeurkast


  18 June 2019

  U bent toe aan een nieuwe kast, u kunt overwegen een nieuwe te kopen, maar u kunt het ook gewoon zelf doen! Dit artikel geeft u informatie over de voordelen die u hebt bij het zelf maken vaan schuifdeurkast in plaats van deze te kopen, de benodigdheden en een uitgebreid stappenplan.

  Waarom zou u het zelf doen

   

  Wat zijn nou de voordelen van het zelf maken van een kast ten opzichte van het kopen van een nieuwe. Natuurlijk moet u hiervoor losse materialen kopen, maar dit is aanzienlijk goedkoper dan het kopen van een kant en klare kast of het kopen van een bouwpakket, ook is het goed voor uw eigen ervaringen en komt u er achter dat u veel meer zelf kunt doen dan u denkt!

  Het proces stapsgewijs

  Het zelf maken van een schuifdeur kast is natuurlijk niet niks, dit proces nemen we nu stap voor stap met u door. Allereerst moet u natuurlijk deurpanelen zagen, bepaal de juiste hoogtes, en zaag ze op maat. Het is wel zo dat de hoogte van de deurpanelen 4.0 cm korten dient te zijn dan de totale inbouwhoogte van het systeem. Extra tip: De maximale deurhoogte is 2,60m ,als u een hogere kamer heeft, gebruik dan plafondverlagers.
  Vervolgens moet u de inbouwmaten van de kast, zowel de hoogte ald de breedte opmeten. Je hebt cm overlap per deur nodig, bereken vervolgens hoeveel deurpanelen er nodig zijn. Extra tip: U kunt de schroefgaten voorboren en deze vervolgens ruimen met een verzinkboor, zo vallen deze netjes in het hout en hoeft u zich geen zorgen te maken dat ze in de weg gaan zitten bij het bevestigen van de rail. 
  Controleer vervolgens of het plafond waterpas loopt met een verloop van niet minder dan 1,5cm, breng een stel-lat aan en zet deze waterpas met wigjes en zet de lat vervolgens vast met pluggen en schroeven.
  Zaag vervolgens de plafondrail op maat en schroef deze vervolgens heel losjes aan het plafond en schuif vervolgens de sierlijst tussen plafond en rail en schroef de rail strak tegen het plafond. 
  Trek op de muur een loodrechte lijn en bepaal vervolgens waar de vloerrail komen moet. Zorg ervoor dat de vloer waterpas loopt.
  Schroef op de vloer de vloerrail vast en klik hier een sierstrip op.
  Bepaal vervolgens de hoogte van de duren en zaag de deurpanelen daarna op maat.
  Zet de onderste en bovenste rollers vast op de hoeken van de deuren.
  Hang de deur in de bovenste rollers van het plafondrail, houd de deur hierbij schuin.
  Duw de wieltjes van de onderste rollers goed en precies in de vloerrail, stel de deur waterpas aan de wieltjes door de hoogte van de wieltjes aan te passen.
  Haal de deuren weg en plaats het interieur van de kast, hang ze vervolgens weer op de juiste plaats.

  Bron: 123verbouwen.nl

 • Inspiratie staal look deur


  14 May 2019
  Wanneer je op dit moment zou moeten denken aan een deurentrend dan is dat zeker de staal look deur. De staal look deur geeft een exclusieve en luxe look aan elke kamer in je huis. Daarnaast zorgt het ook voor een ruimtelijk gevoel, veel van de deuren hebben grote glazen inzetstukken. Hierdoor zorg je er ook gelijk voor dat donkere ruimtes in je woning meer licht binnen krijgen. Naast dat zijn er ook nog vele verschillende manieren om de staal look deur toe te passen in je woning. Zowel als gewone scharnierdeur als schuifdeur zijn er verschillende opties mogelijk. Een staal look deur kan dus gemakkelijk in elke ruimte worden geplaatst, ook als tussendeur. Er zijn bij de deuren verschillende opties mogelijk. Hieronder de leukste inspiratie voor staal look deuren:

  Stalen deuren met glas Stalen deuren met glas zijn heel erg on trend. Bij deze deuren gaat het echt om de combinatie van glas met staal. Voor deze combinatie zijn er verschillende opties mogelijk:

  1. Taats deuren Taats deuren zijn stalen deuren met een glazen inzet. De Taats deur is omzet met aluminium gecoate profielen, vaak in een zwarte kleur. Een Taats deur is altijd uitbreidbaar met zijpanelen en dubbele Taats deuren.

  2. Draai en scharnierdeuren Naast Taats deuren kan je ook kiezen voor een Draai of scharnierdeur in de staal look. Net zoals de Taats deuren zijn ook deze deuren vaak voorzien van een zwarte aluminium omlijning met de profielen. Dit type deuren draait net zoals je gewend bent van de standaard draai en scharnierdeuren. Bij de staal look deur kan je wel altijd nog kiezen of je ook geijkte of verdekte scharnieren wil.

  3. Volledig stalen deuren Een volledige stalen deur zal je niet snel terug vinden in een woning maar eerder in een overheidsgebouw of een ziekenhuis. Dat maakt de deuren niet minder bijzonder, ze zijn brandveilig, sterk en zorgen ook voor extra isolatie. De deuren kunnen wel mooi staan in een grote ruimte met een industrieel interieur.

  4. Schuifdeuren Heb je schuifdeuren nodig? Dan kan je ook zeker kiezen voor een staal look deur. Met een railsysteem worden de schuifdeuren bevestigd zodat ze goed kunnen schuiven. Dit railsysteem kan altijd helemaal worden weggewerkt. Praktisch gezien is de schuifdeur ook een goede oplossing in een kleine ruimte. Er hoeft geen rekening te worden gehouden met de zwaaibaarheid van de deur.

  5. In verschillende kleuren leverbaar Standaard komen de deuren vaak in een zwarte kleur maar wanneer je zelf een andere kleur in gedachten hebt is dat net zo goed mogelijk. In bijna al de RAL kleuren kan de deur worden gelakt.

  6. Vele vormen zijn mogelijk De staal look deur is mogelijk in vele verschillende vormen en glasindelingen. Zo kan je de deur helemaal aanpassen totdat hij helemaal naar wens is.

  Bron: designlife
 • Stompe binnendeur bestellen


  24 April 2019

  Een stompe binnendeur is een deur die compleet wegvalt in het kozijn. De stompe binnendeur heeft rechte zijkanten. Wil je een stompe binnendeur bestellen dan moet je erop letten dat deze volledig in het kozijn valt. Hierin verschilt deze deur met een opdekdeur waarvan de helft in het kozijn valt en de andere helft op het kozijn valt.

  Draairichting stompe binnendeur

  Wanneer je een stompe binnendeur bestelt hoef je alleen bij een ongelijke stompe binnendeur met een gemonteerd insteekslot op de draairichting te letten. Andere stompe binnendeuren zijn aan beide zichtzijde gelijk en hebben geen linker- of rechter draairichting. Wanneer je een behendige klusser bent is het monteren van een stompe binnendeur eenvoudig te doen. Heb je geen idee hoe je een stompe binnendeur moet monteren, laat het dan door een vakkundige plaatsen.

  Technische informatie stompe binnendeur

  Een binnendeur is een visitekaartje van de ruimte die daarachter ligt. Een stompe binnendeur hoort netjes en volledig weg te vallen in het kozijn. Je moet er opletten bij het bestellen van een stompe binnendeur dat deze dan ook precies past. De maat van je stompe binnendeur is dus erg belangrijk. Meet daarom de sponningmaten in het kozijn vooraf nauwkeurig of meet de stompe binnendeur die erin zat in hoogte en breedte en ga met die maten een nieuwe bestellen. Het is verstandig vooraf offertes aan te vragen bij verschillende dealers van stompe binnendeuren om deze met elkaar te vergelijken. Neem voor vragen contact op met specialisten in (stompe) binnendeuren of bezoek showrooms. Tegenwoordig kun je online veel beantwoorde vragen teruglezen op websites van leveranciers van binnendeuren. Lees direct technische informatie over stompe binnendeuren van meettechnieken tot aan afhanginstructies.

  Bestellen van een stompe binnendeur

  Je kunt naar een fysieke winkel gaan waar ze stompe binnendeuren verkopen. Denk daarbij aan verschillende bouwmarkten waar je deze deuren kunt kopen. Je kunt deze uiteraard ook kopen bij gespecialiseerde bedrijven in (binnen) deuren. Op die manier kun je de stompe binnendeur persoonlijk voelen en met eigen ogen zien. Je hebt ze in allerlei ontwerpen, maten en kleuren. Bestel je de stompe binnendeur liever online dan kan dat snel en eenvoudig. Bedenk wel dat je in beide gevallen de juiste maat van je binnendeur bij de hand moet hebben, je wilt natuurlijk wel een passende stompe binnendeur kopen. Je kunt tegelijkertijd accessoires kopen waarmee je de deur kunt personaliseren. Een stompe binnendeur wordt afgehangen aan scharnieren. Deze scharnieren moet je sowieso hebben bij het plaatsen van je stompe binnendeur. Een deurklink is belangrijk en kies je naar eigen smaak.

  Online informatie lezen en bestellen

  Online wordt er met beeld en geluid of alleen met tekst duidelijk uitleg gegeven over stompe binnendeuren en het plaatsen daarvan. Lees deze vooraf goed, voordat je daadwerkelijk een stompe binnendeur gaat bestellen. Heb je de juiste deur gevonden en bestelt? Dan wordt deze zo spoedig mogelijk bij je thuis afgeleverd. Let per bedrijf en website op de betalingsmogelijkheden en laat je hierover vooraf goed inlichten.

   

  Bron: superrenovatie

 • Het is niet moeilijk om uw huis te beveiligen, lees hier hoe


  14 March 2019

  Thuisveiligheid is echt een groot goed om over na te denken. Inbraken zijn aan de orde van de dag in buurten over de hele wereld. De dieven plukken huizen die gemakkelijke doelstellingen schijnen te zijn. Als u wilt voorkomen dat u het doelwit wordt van vandalen, wees er zeker van en klaar voor het artikel hieronder voor een aantal belangrijke informatie met betrekking tot thuisbeveiliging.

   

  Is uw plafond bestand tegen brand? Hoe zit het met uw vloerbedekking of dakbedekking? Dit zal helpen om de veiligheid van uw huis te garanderen, vooral als uw huis zich in een droge omgeving bevindt. Het tegenhouden van brandgevaar is een belangrijke voorzorgsmaatregel, aangezien de schade die het veroorzaakt aanzienlijk kan zijn.

  Luister naar de tips van anderen

  Zoek aanbevelingen van vrienden en familie bij de keuze van een beveiligingsbedrijf of -systeem. Zij hebben u waarschijnlijk zowel positieve als negatieve dingen te vertellen, en die opmerkingen zullen u helpen om uw eigen beslissing te nemen. Vraag ook de buren om advies.

   

  Voordat u op vakantie gaat, schakelt u de ringen in uw huis uit. Dit komt omdat een telefoon die rinkelt en rinkelt kan tippen aan een inbreker die op dit moment niemand thuis is.

   

  Beveilig uw aangebouwde garage. Er is een manier om te voorkomen dat dieven uw huis binnenkomen vanuit de garage. Een C-klem op de garagedeuropening stopt het openen als u dat niet wilt.

  Luister naar je buikgevoel

  Ga altijd met je buik mee als het gaat om het kiezen van een beveiligingsbedrijf. Als u zich niet op uw gemak voelt bij de monteur, geef hem dan geen toegang tot uw huis. Er is niets mis met het vragen om een andere technicus als u zich ongemakkelijk voelt. Uw beveiligingssysteem wordt verondersteld u te helpen, niet om u meer stress te bezorgen.

   

  Woont u buiten de stad? U maakt zich misschien minder zorgen over huiselijke invasies dan wanneer u in een stedelijk gebied woont. Sommigen beweren dat plattelandsbewoners een groter risico lopen omdat hun buren verder weg wonen. Begrijp echter dat, ongeacht waar je woont, diefstal overal kan plaatsvinden. Daarom moet u voorbereid zijn.

   

  Muren kunnen een geweldige schuilplaats zijn. Als u dure voorwerpen in uw huis moet beschermen, plaats ze dan binnen de muren. Gebruik een oude schakelplaat, stopcontact of telefoonaansluiting. Zelfs als elke plaat in uw huis wordt gebruikt, kunt u een valse, speciaal voor het verbergen van waardevolle spullen gebouwde plaat kopen.

  Conclusie

  Huisbeveiliging is belangrijk voor de veiligheid van u en uw gezin. Iedereen kan het slachtoffer worden van een misdrijf. Houd deze tips in gedachten en probeer ze te gebruiken op een goed huisbeveiligingssysteem. Maak haast! Neem maatregelen om uw huis te beschermen terwijl u kunt.

   

  Kijk voor meer informatie op deze website: https://deurbeslag-expert.nl/

Categories