• Uitspringen met je badkamer


  25 April 2018

  De badkamer is, na de woonkamer en de keuken, een veel bezochte ruimte in je huis. Ook hieraan besteed je veel tijd aan de styling, zoals de ideale vloer, passende badkamermeubels, accessoires, wel of geen badkuip enzovoorts. Om je een beetje op weg te helpen, geven we een aantal tips weg waarmee je een bijzondere badkamer kunt creŽren.

  Veel luxe met een simpele inrichting.

  Rustiek en elegantie

  Tegenwoordig wordt de ruimte waar je doucht ook gebruikt als ontspanningsruimte. Grote tegels en juiste materiaal voor je vloer en wastafels zijn hierbij van essentieel belang. Met natuursteen straalt je badkamer rustiek, elegantie en luxe uit. Maar waarom natuursteen in je badkamer?

           Veel mogelijkheden in de afwerking

           Zeer praktisch en duurzaam

           Kwalitatief geschikt voor vochtige ruimtes

   

  Naadloos ontwerp in de badkamer

  Er zijn grote en kleine badkamers. Een naadloze ruimte waar bijvoorbeeld douchedeuren overbodig zijn, oogt je badkamer veel ruimer. Het is modern en het oogt heel natuurlijk. Hiermee creŽer je een strakke stijl. Hoe krijg je een naadloze ruimte? Door vloeren en wanden over elkaar te laten lopen. Geen kieren of randen dus.

   

  Luxe kranen

  Simpel, maar toch luxueus. Dat zijn de eigenschappen van de eigentijdse badkamers. Mooie glanzende kranen met een fraai ingebouwde hoge douchekraan. Meestal zijn deze kranen ook water- en energiebesparend.

   

  Scandinavisch ontwerp

  Kalmte en rustgevend zijn de twee kenmerken voor minimalistisch Scandinavisch design. Tevens is dit heel hip en trending voor het interieur. Badkamermeubels worden praktisch ontworpen, met zachte vormen, matte contrasten en mooi afgeronde randen. Tevens is natuursteen prima te combineren met deze stijl.

  Hotel in huis

  De ultieme hotelbadkamer ervaring. Dat zie je vaak terugkomen in de stijl van hedendaagse badkamers. Eerst gaf de boxspring in je slaapkamer een hotelgevoel, maar nu kun je dit gevoel op een andere manier terugbrengen in de badkamer. Enkele voorbeelden hiervan zijn:

           grote, losstaande tweetal design wastafels;

           mooi tegelwerk (glanzend of van groot formaat);

           strakke look in de muur en vloer;

           grote douchegedeelte met hoge luxe douchekranen;

           minimalistisch design in meubels en accessoires.

   

  Het roer om met je nieuwe badkamer

  Waar vroeger vooral witte tegels en een fraai douchecabine helemaal ďhot-and-happeningĒ waren in de badkamerwereld, zijn momenteel rust en minimalistisch design de twee eigenschappen voor de badkamer van nu. Hopelijk heb je nu voldoende inspiratie om je badkamer te verbouwen in een prachtige ruimte met de nieuwste meubels en accessoires om heerlijk te ontspannen en om natuurlijk je dagelijkse behoeftes te doen.

Plaats Recensie

Categories