• Zo krijg je een strakke badkamervloer


  05 November 2018

  De vloer van de badkamer is ontzettend belangrijk. Bedenk alleen al hoeveel vocht erop terecht kan komen bij alle het wassen en douchen. Daarom is het dus ook belangrijk dat de vloer goed schoon en hygiŽnisch te houden is. Wanneer je hier een methode voor kunt toepassen die dit alleen maar makkelijker maakt, dan klinkt dat natuurlijk als muziek in de oren. Het is dus ook fijn om te weten dat die methode ook gewoon bestaat. Het is dan belangrijk om de juiste materialen te gebruiken en dit op de juiste wijze aan te brengen. Het gaat natuurlijk over de epoxyvloer.

  De voordelen van een epoxyvloer
  Er zijn heel veel redenen aan te voeren waarom de epoxyvloer een goed idee is voor de badkamer. In de eerste plaats gaat het dan natuurlijk over het feit dat de vloer waterdicht is. Dit is wel een heel belangrijk voordeel gezien de vorm van gebruik. De kans dat er vocht achterblijft en er schimmels ontstaan is bijvoorbeeld sterk terug te dringen op deze manier. Bovendien is het beter mogelijk om een strakke vloer in een bijzondere en bijpassende kleur te realiseren. Dit is bij tegels bijvoorbeeld lang niet altijd mogelijk. Dit maakt het dus ook heel interessant om hiervoor te kiezen wanneer je iets nieuws wilt.

  Vocht afvoeren
  Niet alleen de vloer is belangrijk om te zorgen dat het vocht afgevoerd wordt. Ook de manier waarop met de goten wordt omgesprongen speelt hierin een belangrijke rol. Er zijn veel
  voordelen aan rvs-afvoergoten te noemen. Denk bijvoorbeeld aan het feit dat dit zeer hygiŽnisch is. Daarnaast is RVS ook gewoon mooi. In dat kader is er dus veel overeenkomstig met het gebruik van epoxy voor de vloer. Juist om die reden is het dus ook interessant om deze twee zaken met elkaar te combineren wanneer je een badkamer opnieuw gaat inrichten. Beide zaken maken het een stuk gemakkelijker voor je om de kamer mooi strak te krijgen en ook zo te houden.

Plaats Recensie

Categories