• Stompe binnendeur bestellen


  24 April 2019

  Een stompe binnendeur is een deur die compleet wegvalt in het kozijn. De stompe binnendeur heeft rechte zijkanten. Wil je een stompe binnendeur bestellen dan moet je erop letten dat deze volledig in het kozijn valt. Hierin verschilt deze deur met een opdekdeur waarvan de helft in het kozijn valt en de andere helft op het kozijn valt.

  Draairichting stompe binnendeur

  Wanneer je een stompe binnendeur bestelt hoef je alleen bij een ongelijke stompe binnendeur met een gemonteerd insteekslot op de draairichting te letten. Andere stompe binnendeuren zijn aan beide zichtzijde gelijk en hebben geen linker- of rechter draairichting. Wanneer je een behendige klusser bent is het monteren van een stompe binnendeur eenvoudig te doen. Heb je geen idee hoe je een stompe binnendeur moet monteren, laat het dan door een vakkundige plaatsen.

  Technische informatie stompe binnendeur

  Een binnendeur is een visitekaartje van de ruimte die daarachter ligt. Een stompe binnendeur hoort netjes en volledig weg te vallen in het kozijn. Je moet er opletten bij het bestellen van een stompe binnendeur dat deze dan ook precies past. De maat van je stompe binnendeur is dus erg belangrijk. Meet daarom de sponningmaten in het kozijn vooraf nauwkeurig of meet de stompe binnendeur die erin zat in hoogte en breedte en ga met die maten een nieuwe bestellen. Het is verstandig vooraf offertes aan te vragen bij verschillende dealers van stompe binnendeuren om deze met elkaar te vergelijken. Neem voor vragen contact op met specialisten in (stompe) binnendeuren of bezoek showrooms. Tegenwoordig kun je online veel beantwoorde vragen teruglezen op websites van leveranciers van binnendeuren. Lees direct technische informatie over stompe binnendeuren van meettechnieken tot aan afhanginstructies.

  Bestellen van een stompe binnendeur

  Je kunt naar een fysieke winkel gaan waar ze stompe binnendeuren verkopen. Denk daarbij aan verschillende bouwmarkten waar je deze deuren kunt kopen. Je kunt deze uiteraard ook kopen bij gespecialiseerde bedrijven in (binnen) deuren. Op die manier kun je de stompe binnendeur persoonlijk voelen en met eigen ogen zien. Je hebt ze in allerlei ontwerpen, maten en kleuren. Bestel je de stompe binnendeur liever online dan kan dat snel en eenvoudig. Bedenk wel dat je in beide gevallen de juiste maat van je binnendeur bij de hand moet hebben, je wilt natuurlijk wel een passende stompe binnendeur kopen. Je kunt tegelijkertijd accessoires kopen waarmee je de deur kunt personaliseren. Een stompe binnendeur wordt afgehangen aan scharnieren. Deze scharnieren moet je sowieso hebben bij het plaatsen van je stompe binnendeur. Een deurklink is belangrijk en kies je naar eigen smaak.

  Online informatie lezen en bestellen

  Online wordt er met beeld en geluid of alleen met tekst duidelijk uitleg gegeven over stompe binnendeuren en het plaatsen daarvan. Lees deze vooraf goed, voordat je daadwerkelijk een stompe binnendeur gaat bestellen. Heb je de juiste deur gevonden en bestelt? Dan wordt deze zo spoedig mogelijk bij je thuis afgeleverd. Let per bedrijf en website op de betalingsmogelijkheden en laat je hierover vooraf goed inlichten.

   

  Bron: superrenovatie

Plaats Recensie

Categories