• Inspiratie staal look deur


  14 May 2019
  Wanneer je op dit moment zou moeten denken aan een deurentrend dan is dat zeker de staal look deur. De staal look deur geeft een exclusieve en luxe look aan elke kamer in je huis. Daarnaast zorgt het ook voor een ruimtelijk gevoel, veel van de deuren hebben grote glazen inzetstukken. Hierdoor zorg je er ook gelijk voor dat donkere ruimtes in je woning meer licht binnen krijgen. Naast dat zijn er ook nog vele verschillende manieren om de staal look deur toe te passen in je woning. Zowel als gewone scharnierdeur als schuifdeur zijn er verschillende opties mogelijk. Een staal look deur kan dus gemakkelijk in elke ruimte worden geplaatst, ook als tussendeur. Er zijn bij de deuren verschillende opties mogelijk. Hieronder de leukste inspiratie voor staal look deuren:

  Stalen deuren met glas Stalen deuren met glas zijn heel erg on trend. Bij deze deuren gaat het echt om de combinatie van glas met staal. Voor deze combinatie zijn er verschillende opties mogelijk:

  1. Taats deuren Taats deuren zijn stalen deuren met een glazen inzet. De Taats deur is omzet met aluminium gecoate profielen, vaak in een zwarte kleur. Een Taats deur is altijd uitbreidbaar met zijpanelen en dubbele Taats deuren.

  2. Draai en scharnierdeuren Naast Taats deuren kan je ook kiezen voor een Draai of scharnierdeur in de staal look. Net zoals de Taats deuren zijn ook deze deuren vaak voorzien van een zwarte aluminium omlijning met de profielen. Dit type deuren draait net zoals je gewend bent van de standaard draai en scharnierdeuren. Bij de staal look deur kan je wel altijd nog kiezen of je ook geijkte of verdekte scharnieren wil.

  3. Volledig stalen deuren Een volledige stalen deur zal je niet snel terug vinden in een woning maar eerder in een overheidsgebouw of een ziekenhuis. Dat maakt de deuren niet minder bijzonder, ze zijn brandveilig, sterk en zorgen ook voor extra isolatie. De deuren kunnen wel mooi staan in een grote ruimte met een industrieel interieur.

  4. Schuifdeuren Heb je schuifdeuren nodig? Dan kan je ook zeker kiezen voor een staal look deur. Met een railsysteem worden de schuifdeuren bevestigd zodat ze goed kunnen schuiven. Dit railsysteem kan altijd helemaal worden weggewerkt. Praktisch gezien is de schuifdeur ook een goede oplossing in een kleine ruimte. Er hoeft geen rekening te worden gehouden met de zwaaibaarheid van de deur.

  5. In verschillende kleuren leverbaar Standaard komen de deuren vaak in een zwarte kleur maar wanneer je zelf een andere kleur in gedachten hebt is dat net zo goed mogelijk. In bijna al de RAL kleuren kan de deur worden gelakt.

  6. Vele vormen zijn mogelijk De staal look deur is mogelijk in vele verschillende vormen en glasindelingen. Zo kan je de deur helemaal aanpassen totdat hij helemaal naar wens is.

  Bron: designlife

Plaats Recensie

Categories