• Tuinkachel Andalucia, traditioneel en modern


  10 February 2016

  Tuinkachel Andalucia, traditioneel en modern

  Tuinkachelgigant biedt vele verschillende soorten tuinkachels aan. Ook de meer traditionele tuinkachels maken deel uit van ons assortiment. Echter zijn deze traditionele tuinkachels dan wel voorzien van alle gemakken, waardoor ze toch modern zijn. Zo ook de tuinkachel Andalucia.

   

  Traditionele tuinkachel

  De Andalucia tuinkachel van 2L Home & Garden beschikt over een traditioneel ontwerp. Hierdoor past de tuinkachel bij veel verschillende tuinstijlen. Ook het materiaal is traditioneel te noemen, de tuinkachel is namelijk gemaakt van staal van hoge kwaliteit. Hierdoor is de uitstraling niet alleen van hoge kwaliteit, ook de materialen zorgen er voor dat de tuinkachel lange tijd mee gaat. De afmetingen van de tuinkachel zijn ook erg universeel. Zo is de tuinkachel 108 centimeter hoog, 56 centimeter breed en 45 centimeter diep.

   

  Ruime stookplaats

  De Andalucia tuinkachel beschikt over een ruime stookplaats. Hierdoor kun je een grote voorraad hout kwijt onderin de tuinkachel. Dit zorgt er voor dat je niet elke keer een nieuwe voorraad hout moet halen. Aan het begin van de avond kun je een ruime hoeveelheid hout kwijt, waar je de gehele avond van kunt genieten. Ook wordt de pook standaard meegeleverd.

   

  Functioneel ontwerp

  Ook het ontwerp van de tuinkachel is niet alleen traditioneel, ook erg functioneel. Zo is er een ruime stookplaats onder de kachel te vinden. Daarnaast beschikt de kachel zelf ook over een gaas constructie. Deze is half hoog, zodat je eenvoudig nieuw hout in de kachel kunt plaatsen. Toch ben je er door de constructie van verzekerd dat er geen vonken buiten de kachel komen. Dit is niet alleen extra veilig, het voorkomt ook een hoop rommel in je tuin. Daarnaast is de Andalucia tuinkachel, mede door het traditionele en functionele ontwerp, uitermate geschikt om als cadeau te geven. Door het ontwerp past de tuinkachel in vrijwel iedere tuin.

Plaats Recensie

Categories