• Een waskom in de badkamer


  18 October 2019

  Je hebt het vast wel een keer gezien bij vrienden, de buren, of op tv; een waskom. Een waskom is een bepaald soort wasbak, welke niet ín, maar óp de wastafel staat. Als een soort kom dus. Feitelijk zegt de naam al precies wat het is. Zo'n waskom staat natuurlijk prachtig en geeft een moderne en schone look, maar is het aan te raden een waskom aan te schaffen? Waar moet je rekening mee houden?

  Waarom een waskom?
  Een waskom heeft een aantal voordelen, in vergelijking met een "traditionele" wasbak. Hieronder even een kort lijstje met voordelen;

  - Een waskom is gemakkelijker schoon te houden. De waskom is eigenlijk een externe wasbak, waardoor je er omheen -en in goed kunt schoonmaken en droogwrijven. Geen strepen, haartjes, tandpastaresten en vlekken dus!

  - Een waskom geeft een enorm stylish look. Je moet natuurlijk wel van een modern interieur houden, maar als dat in jouw straatje ligt, is een waskom echt iets voor jou.

  - Het design van een waskom maakt dat er meer ruimte ontstaat op de wastafel. Simpelweg in de kom rond, waardoor rondom de kom ruimte ontstaat voor een stuk zeep, een tandenborstel, washandje, scheerapparaat en noem maar op.

  - Esthetisch maakt een waskom ook een beter afgewerkte indruk. De afvoersystemen, zoals leidingen en buizen, kunnen bij een waskom beter weggewerkt worden. Zo ziet de badkamer er over het algemeen al netter en beter afgewerkt uit.

  Heeft een waskom ook nadelen?
  Uiteraard heeft een waskom ook nadelen. Zo moet je af en toe nou eenmaal concessies maken in je leven. Zo kan een waskom vaak een stuk duurder zijn dan een wasbak. Ook wordt de waskom vaak van steen gemaakt en niet van lichtmetaal. Door het gebruik van steen heb je sneller kans op schade als krassen, barsten en scheuren. Bedenk je ook dat een waskom niet op elke wastafel te monteren is. Door het gewicht en de vorm zou het lastig kunnen zijn jouw perfecte waskom te plaatsen. Houd hier dus rekening mee!

  Wel of niet doen?
  Uiteindelijk blijft het wel -of niet kiezen van een waskom een persoonlijke keuze. Bedenk goed wat jouw smaak is, hoe veel geld je wilt -en kunt uitgeven en of je het juiste meubilair hebt. Zo kan je een weloverwogen beslissing maken en zul je geen spijt krijgen. Het blijft een feit dat een waskom er stijlvol, modern en clean uit ziet, wat perfect past bij een strakke badkamer van een classy persoon.

  Bron: www.deurenweb.nl

Plaats Recensie

Categories