• Een luxe, eigen spa thuis


  25 October 2017

  Een eigen spa in je badkamer kan veel voordelen bieden. Het is in ieder geval een manier om van ontspanning en luxe te genieten. Een groot voordeel is het feit dat je thuis meer privacy hebt en geen geld aan een wellness centrum hoeft uit te geven. Je kunt er voor kiezen een jacuzzi aan te schaffen, maar je kunt ook een binnensauna kopen met therapeutisch zachte warmte. Een voorbeeld is een infraroodsauna, waardoor je perfect kunt ontspannen.

  Spa accessoires

  Wanneer je een spa aan wil schaffen, kun je er tevens voor kiezen jacuzzi accessoires te kopen. Zo kun je je badkamer uitbreiden met een geluidssysteem of een televisie. Op deze manier kun je je favoriete serie vanuit je jacuzzi kijken, of samen met je partner, vrienden of familie van een gezellig avondje tv kijken genieten. Deze accessoires zijn tegelijkertijd waterbestendig. Je kunt er ook voor kiezen verlichting in je badkamer te installeren. Kleuren kunnen immers je gemoedstoestand benvloeden. Tijdens een jacuzzi sessie kun je het beste kiezen voor lichte en natuurlijke kleuren. Hierbij kun je denken aan wit, grijs, lichtblauw en beige. Het is handig als je dan ook kunt kiezen voor een dimmer, zodat je kunt kiezen voor zacht licht. Tevens kun je je badkamer versieren met mooie planten. Zorg er hierbij wel voor dat ze tegen de warmte en het vocht van je badkamer aan kunnen.
  Een voorbeeld van een website waar je een spa aan kunt schaffen is
  Jacuzzi. Fonteyn biedt naast vaste spa mogelijkheden, ook de optie om een opblaasbaar bubbelbad aan te schaffen. En voordeel hiervan is het feit dat je deze kunt plaatsen op de plek waar je het wilt hebben. Zo kun je het in je tuin plaatsen wanneer het zomer is, maar ook gemakkelijk op een locatie binnenshuis wanneer er sprake is van slecht weer. Een ander voordeel aan een opblaasbaar bubbelbad, is het feit dat je deze gemakkelijk kunt schoonhouden in vergelijking met een jacuzzi die je ergens vast moet zetten. Kijk voor meer informatie over het aanschaffen van zon product op Opblaasbaar bubbelbad.

Plaats Recensie

Categories