• Mooie verlichting om meer sfeer aan te brengen in huis


  06 February 2018

  Het gebruik van de juiste verlichting is misschien wel de meest ideale manier om sfeer te brengen in huis.  Je hoeft zo geen honderden euroís aan accessoires uit te geven, die je vervolgens na een jaar alweer zat bent. Een mooie staande- of hanglamp kan je huis al helemaal afmaken en gaat heel wat jaren mee! Na een lange zoektocht voor de perfecte lamp kwamen wij uit bij industrielelampen.net. Ik was verkocht bij het zien van al deze praktische en sfeervolle lampen.

   

  Verlichting op de eettafel

   

  De eettafel is misschien wel het belangrijkste plekje in huis voor het hele gezin. Tijdens het eten kun je eindelijk samen de dag doornemen en tot rust komen. Even quality time met de mensen van wie je houdt. Een beetje sfeer is dan ook nooit weg en om met gelijk een grote schijnwerper aan te komen is natuurlijk ook niet nodig. Met behulp van een industriŽle tafellamp zorg jij voor een warme sfeer met een industrieel tintje. Perfect voor meer liefhebbers, net zoals ik, van deze mooie stijl.

   

  Denk ook praktisch

   

  Natuurlijk vinden we het belangrijk om ons huis sfeervol in te richten, maar we moeten natuurlijk ook een beetje praktisch omgaan met verlichting. Het kan nog zo mooi zijn om enkel een sfeerlichtje in de woonkamer te plaatsen, maar als het daardoor moeilijk wordt om elkaar te zien of om een boek te lezen is er toch iets mis. Zorg daardoor dat de ruimtes die het nodig hebben beschikken over voldoende licht. Bij een bankstel plaats je bijvoorbeeld een stoere staande lamp en bij een eethoek kan een hanglamp weer voldoende zijn. Nog een aanrader in de woonkamer is een tv meubel met LED verlichting! Dit zorgt voor een gehele nieuwe dimensie van verlichting en brengt diepte in je woonkamer. Helemaal ideaal voor een kleine woonkamer dus.

Plaats Recensie

Categories